Društvo Textile House trgovine d.o.o. osnovano je 2010. godine s ciljem otvaranja lanca maloprodajnih trgovina rabljenom odjećom, obućom i kućnim tekstilom.

Tvrtka u Hrvatskoj dio je korporacije Textile House for Euro Trade s.r.o. sa sjedištem u Bratislavi, koja posluje kroz lanac second hand trgovina (više od 170 poslovnica) u 8 država: Slovačka, Češka, Poljska, Rumunjska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija.

Naš asortiman vezan je za sve vrste odjevnih predmeta, a glavni cilj nam je osigurati kupcima cjenovno dostupne artikle za različite životne stilove. U cjelokupnom asortimanu kupcima možemo ponuditi i artikle visoko pozicioniranih brendova poput: Armani, Lacoste, Nautica, Gant, Ralph Lauren, Furla, Navigare, Missoni, Sisley, Diesel, G-Star, Desigual…

Tvrtka Textile House trgovine d.o.o. slovi kao pouzdan partner što dokazuje naš konstantni napredak i tržišna ekspanzija.

Textile House tvtka osnovana je 1996. godine.

Od tada je izrasla u veliku kompaniju s više od 1800 zaposlenika.

2018 god. preselili smo u novi prostor sa 16 000 m2, gdje uz modernu tehnologiju sortiramo 20 000 tona tekstila na godinu. Naš cilj je udvostručiti proizvodnju u sljedećih 5 godina.

Sortiranje

Proces sortiranja zahtijeva iskusnu ruku. Sorter je taj koji odlučuje koja odjeća zadovoljava uvjete za daljnu prodaju, a koja odlazi u daljnji proces reciklaže. Gotovo sve je iskoristivo, samo 2 % je otpad na kraju sortirnog procesa.

Naše vrijednosti

Naša kompanija razvila je svoju vlastitu kulturu i vrijednosti. One su prisutne u svemu što radimo.

Povjerenje

Povjerenje je ključni princip na kojem Textile House temelji svoj status te predstavlja i najznačajniju vrijednost.

Fokus

U 2017. godini, 1800 djelatnika radilo je u 8 zemalja. Svatko od nas ima svijest o svojoj ulozi te o novim idejama tvrtke.

Učinkovitost

Svi se procesi u Textile House-u analiziraju i dovode do maksimalnog mogućeg učinka.
Naše trgovine